Certificaten

Een overzicht van de door ons behaalde certificaten

De basisregels zijn alles behalve vrijblijvend, maar de kern van veiligheid en kwaliteit binnen Molhoek-CCT is en blijft: begin bij jezelf! Dit wordt onder meer bevestigd in de de door ons behaalde certificaten.

Safety Culture Ladder trede 4
Ontzettend trots zijn wij dat wij eind mei 2021 de audit voor Safety Culture Ladder trede 4 goed hebben doorlopen. Wij zijn hiermee een van de weinige civiele bedrijven die deze trede hebben behaald.

Certificaat SCL trede 4

(104 kb)

Certificaat SCL trede 4
Wij staan voor veilig werken
24 Safe is onze manier van werken. 24Safe staat voor veiligheid altijd en overal. Wij nemen de veiligheid van onze eigen medewerkers, die van partnerorganisaties, bezoekers en passanten uiterst serieus. Het is onze overtuiging dat niets van wat wij doen het waard is om gewond te raken. Veilig en gezond werken maakt daarom integraal deel uit van het vakmanschap van onze mensen en diegenen met wie we samenwerken. hein en guus kunnen ons hier ook bij helpen.
ISO 14001

(125 kb)

Certificaat ISO 14001
Certificaat ISO 9001

(102 kb)

Certificaat ISO 9001
VCA Petrochemie

(111 kb)

Certificaat VCA Petrochemie

Zo gaan wij om met veiligheid
Veiligheid is onderdeel van ons dagelijks werk. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en bespreken (on)veiligheid transparant met elkaar. Hierbij staan we open voor feedback, waarmee we vervolgens professioneel en respectvol omgaan. Iedereen krijgt altijd instructie en heeft de verantwoordelijkheid om zijn eigen veiligheid en die van anderen te beschermen. Elkaar alert houden op risicovolle situaties is van groot belang. Daarom mag iedere medewerker het werk stilleggen als hij denkt dat de veiligheid of gezondheid in het gedrang komt.

Wij zijn ons altijd bewust van de gevolgen van veranderingen. Daar reageren en anticiperen we op. Wij zorgen ervoor dat wijzelf en anderen leren van onze veiligheidservaringen. We delen informatie om risico’s te beheersen en herhaling van incidenten te voorkomen. Onze houding ten opzichte van veiligheid en gezondheid is positief, opbouwend en met oog voor het goede. Maar bij schending van veiligheidsvoorschriften en -regels zijn we scherp en hanteren we een ‘zero-tolerancebeleid’.

Ongevalsvrij werken
We streven naar ongevalsvrij werken. Ook van bijna-ongevallen willen we leren, zodat we veiligheidsmaatregelen kunnen aanpassen. We vragen iedereen op en rond onze projecten en kantoren om meldingen te doen van (on)veilige situaties.

Veiligheid voor iedereen
Veiligheid gaat verder dan de veiligheid van onze eigen mensen. Als bezoeker beschik je over de juiste toegang, heb je de nodige voorbereidingen getroffen en draag je de juiste veiligheidskleding. Inhuurmedewerkers, samenwerkingspartners en ketenpartners moeten veilig met en voor ons kunnen werken. En de eindgebruiker van onze producten en diensten moet zich veilig van A naar B kunnen verplaatsen of veilig kunnen verblijven.

Erkend Leerbedrijf
Molhoek-CCT vindt het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in de opleiding van jonge, nieuwe mensen en heeft hiervoor ook de erkenning gekregen als Erkend Leerbedrijf.

Vast ARBO veiligheidshekwerk
Molhoek-CCT is gecertificeerd om Vaste ARBO veiligheidshekwerken te plaatsen. Het hekwerk doet dienst als valbeveiliging tussen spoor en werknemers langs het spoor.

Certificaat Veiligheidshekwerk

(86 kb)

Certificaat Veiligheidshekwerk
Molhoek-CCT B.V.

Vierlinghstraat 17, 4251LC Werkendam

Cookie beleid

Molhoek-CCT maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.