Gewapende grond knooppunt 21 Blankenburg

  • Opdrachtgever Combinatie Baak
  • Land Nederland
  • Locatie Rotterdam
  • Status {5690378B-B7BC-4FF4-8861-1CD52DCFA67A}
Blankenburg verbinding

Aanbrengen van een gewapende grond constructie voor knooppunt 21 In opdracht van combinatie BAAK voor Rijkswaterstaat realiseert bouwconsortium Baak(Combinatie Baak) de A24 Blankenburgverbinding voor Rotterdam, tussen de A24 bij Vlaardingen en de A15 in het Rotterdamse Havengebied. Een belangrijke verbinding tussen Noord en Zuid.

Molhoek-CCT heeft het zuidelijke kunstwerk uitgevoerd in gewapende grond. Het bijzondere aan deze construct is dat de landhoofden gefundeerd worden op de gewapende grond en niet op heipalen. De erosielaag van klei en schanskorven zijn ook door Molhoek-CCT uitgevoerd.

Onze bijdrage aan een belangrijke nieuwe verbinding tussen Noord en Zuid.

Blankenburg verbinding

Wil je meer weten over dit vakgebied?

Bekijk onze pagina over Gewapende Grond

Cookie beleid

Molhoek-CCT maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.