Railgebonden civiele werken

Wij starten al op de projecten voordat er daadwerkelijk iets gebouwd wordt

Wij zijn een directe link in integrale projecten in zowel Railinfra als Civiele onderdelen van een project. Hierdoor opereren wij als 1 en kunnen vele aspecten binnen Railinfra- en Civiel uitvoeren.

In de hedendaagse projecten zijn (tijdelijke) perronaanleg en renovatie, aanleg van spoorbanen, inrichten en onderhouden van bouwplaatsen en depots inclusief de handeling op deze locaties onderdeel van het werkpakket bij Molhoek-CCT.

Wij starten al op de projecten voordat er daadwerkelijk iets gebouwd wordt. Hierbij leggen wij bouwplaatsen en terreininrichtingen aan voor de bouwers.

Binnen de Railinfra brengen wij overwegen, inspectiepaden aan en plaatsen wij Houten Hekwerken (FA) langs sporen en terreinen. Ook het uitnemen en terugplaatsen van ballastbanen in de sporen voeren wij uit met ons materieel en personeel.

Bij de Civiele projecten leggen wij riolering, afwateringen, drainagesystemen aan en leveren mensen en materieel als onderdeel van het project van de bouwers.

Theemsweg
Ingraven van 3 mantelbuizen

Met name de integrale aanpak van projecten geeft ons een voordeel omdat we binnen de GWW en Railinfra op beide gebieden voldoende expertise hebben om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Molhoek-CCT B.V.

Vierlinghstraat 17, 4251LC Werkendam

Cookie beleid

Molhoek-CCT maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.