Over ons

Rail gebonden civiele werken (aanleg perrons, overwegen, drainagesystemen, hekwerken langs het spoor, diverse bestratingen), aanbrengen van gewapende grond, grond- en wegenbouw en ook grootschalig flora- & groenbeheer behoren tot de belangrijkste werkzaamheden van Molhoek-CCT B.V. Daarnaast leggen wij ook industrieterreinen en recreatiegebieden aan.

Door een flexibele organisatievorm en een hoog allround kennisniveau op het gebied van de rail- en civiele wereld zijn wij in staat om een breed scala aan (rail gerelateerde) civiele werkzaamheden, op korte termijn in uitvoering, voor diverse opdrachtgevers te verzorgen. Wij onderscheiden ons door onze gecombineerde kennis op het gebied van rail en civiele werken (en combinaties).

Veilig werken is onze topprioriteit. Alle werkzaamheden voeren wij uit volgens de geldende wet- en regelgeving. Op de Safety Culture Ladder heeft Molhoek-CCT B.V. trede 4.

Onze klant staat centraal. Wij willen geen “contractpartner” zijn maar een “alliantiepartner”. Wij hebben een brede kennis van verschillende contractvormen zoals UAV GC-, UAV-, RAW- en BVP- contracten. Onze klanten zijn onder andere ProRail, Strukton Rail, Strukton Civiel, Heymans, Dura Vermeer, Boskalis, NedTrain, NS Stations, HTM.

Het toepassen van projectmanagement in combinatie met een hoog veiligheidsbewustzijn stelt ons in staat om onderscheidend in de markt te zijn.

Het werkgebied van Molhoek-CCT B.V. is heel Nederland. Met vestigingen in Utrecht en Raalte hebben wij een landelijke dekking.

Molhoek-CCT B.V. vindt het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in de opleiding van jonge nieuwe mensen en heeft hiervoor ook de erkenning gekregen als Erkend Leerbedrijf.

Dit is waar wij voor staan

Veilig werken en veiligheid met onze ketenpartners staat hoog in ons vaandel. Onze kernwaarden zijn o.a.:

  • Wij werken veilig of we werken niet
  • Duurzaamheid zit in onze genen
  • Klant staat centraal, ontzorgen is wat wij doen
  • Afspraak is afspraak
  • Projectmanagement is essentieel
  • Werken vanuit een positieve benadering

Lees meer

Pagina

Duurzame Daden

Lees meer
Lees meer over Duurzame Daden

Pagina

Veiligheid

Lees meer
Lees meer over Veiligheid

Pagina

Certificaten

Lees meer
Lees meer over Certificaten

Quote icon Onze loyaliteit aan het projectbelang en vermogen om onze eigen belangen ondergeschikt te maken aan het project ('best for project') worden beide gewaardeerd. Voor ons is die coöperatieve, op samenwerking gerichte houding niet meer dan vanzelfsprekend. We willen een goed product maken. En dat mooie product komt er alleen als we er samen de schouders onder zetten. Quote icon

René van Kekem

René van Kekem

Directeur Molhoek-CCT


+31 6 53 37 09 70