Bekijk alle artikelen

AFAS Software Leusden

Doordat Molhoek-CCT vanaf de start van het project betrokken is geweest heeft zij samen met de opdrachtgever de uitvoeringsmethode dusdanig afgestemd dat de opdrachtgever optimaal van de bouwplaats gebruik kon maken en tijdig het terrein kon opleveren aan AFAS.

Bij het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software in Leusden was een grote waterpartij bedacht. Met het vrijgekomen materiaal wilde AFAS een berg met een berghut maken. Dura Vermeer werd de aannemer voor het gebouw en gunde ons ontwerp en realisatie van de berg.
Door onze bouwteambenadering kregen we ook het ontgraven van de waterpartij erbij.
complex dat elke vierkante meter bouwplaats nodig was voor onze grondwerkzaamheden, de realisatie van de tuinen én de afbouw van het kantoor. 

We zijn trots op dit project waaraan we een grote bijdrage hebben geleverd.

Patrick Kummu