Er is altijd ergens een oplossing voor

Over ons

Railgebonden en civiele werken (aanleg perrons, overwegen, drainagesystemen, hekwerken langs het spoor, bestratingen), aanbrengen van gewapende grond, grond- en wegenbouw en grootschalig flora- & groenbeheer. Dat zijn de belangrijkste werkzaamheden van Molhoek-CCT. Daarnaast leggen we industrieterreinen en recreatiegebieden aan.

Met onze flexibele organisatievorm en een hoog allround kennisniveau in de rail- en civiele wereld verzorgen wij een breed scala aan railgebonden en civiele werken, op korte termijn in uitvoering, voor diverse opdrachtgevers. Wat ons onderscheidt? Onze gecombineerde kennis op het gebied van railgerelateerde en civiele werkzaamhedn (en combinaties) en onze instelling: Er is altijd ergens een oplossing voor.

Veilig werken is onze topprioriteit. Op de Safety Culture Ladder heeft Molhoek-CCT B.V. trede 4. Alle werkzaamheden voeren wij uit volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij passen projectmanagement toe in combinatie met een hoog veiligheidsbewustzijn.

Klant centraal

Onze klant staat centraal. Wij willen geen “contractpartner” zijn maar een “alliantiepartner”. Wij hebben een brede kennis van verschillende contractvormen zoals UAV GC-, UAV-, RAW- en BVP- contracten. Tot onze klanten mogen wij onder andere rekenen: ProRail, Strukton Rail, Strukton Civiel, Heijmans, Dura Vermeer, Boskalis, NedTrain, NS Stations, HTM.

Ons werkgebied is heel Nederland. Met vestigingen in Utrecht en Raalte hebben wij een landelijke dekking.

Erkend leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van jonge mensen en hebben hiervoor ook de erkenning gekregen als Erkend Leerbedrijf.

Dit is waar wij voor staan

Veilig werken en veiligheid met onze ketenpartners staat hoog in ons vaandel. Onze kernwaarden zijn:

  • Wij werken veilig of we werken niet
  • Duurzaamheid zit in onze genen
  • Klant staat centraal, ontzorgen is wat wij doen
  • Afspraak is afspraak
  • Projectmanagement is essentieel
  • Werken vanuit een positieve benadering

Lees meer

Pagina

Duurzame Daden

Lees meer
Lees meer over Duurzame Daden

Pagina

Veiligheid

Lees meer
Lees meer over Veiligheid

Pagina

Certificaten

Lees meer
Lees meer over Certificaten

Quote icon Onze loyaliteit aan het projectbelang en vermogen om onze eigen belangen ondergeschikt te maken aan het project ('best for project') worden beide gewaardeerd. Voor ons is die coöperatieve, op samenwerking gerichte houding niet meer dan vanzelfsprekend. We willen een goed product maken. En dat mooie product komt er alleen als we er samen de schouders onder zetten. Quote icon

René van Kekem

René van Kekem

Directeur Molhoek-CCT


+31 6 53 37 09 70