Bekijk alle artikelen

Jarenlange, grote bijdrage bouw nieuwe Botlekbrug

Civiele werkzaamheden t.b.v. aansluiting gevaarlijke stoffen railverbinding en het aansluiten van onderliggend wegennet van de Botlekbrug

Bij de bouw van de Botlekbrug leverde Molhoek-CCT jarenlang een grote bijdrage.

In opdracht van A-Lanes A15 verrichtten wij zeer uiteenlopend werk: grondverzet, grondwapening, wegophogingen, EPS-constructies voor verhogingen, de opritten naar de nieuwe Botlekbrug, straatwerk, tijdelijke voorzieningen en parkeerplaatsen. Samen met o.a. Strukton Civiel West voor het asfaltwerk, GBN voor hergebruik van grond en Strukton Milieutechniek voor de milieukundige begeleiding.

Ons projectteam was al die jaren een constante factor op het project. Onze toegevoegde waarde is: continu aanwezig zijn, partnerschap zoeken, goed luisteren welke hulp er nodig is, de helpende hand toesteken en dan de expertise van onze mensen laten werken.

“Wij helpen projecten succesvol te maken”