Bekijk alle artikelen

Molhoek-CCT bestaat 5 jaar!

5 jaar geleden was de formele inschrijving in de Kamer van Koophandel. Daar willen wij even bij stilstaan.

Ontstaan vanuit 2 bedrijven, Molhoek Aannemingsbedrijf en CCT (Cultuur en Civiele Techniek), met verschillende achtergronden en culturen (Strukton Civiel en Strukton Rail).

 

2 Bedrijven die met elkaar een breed scala aan activiteiten uitvoeren, van civiele werkzaamheden, gewapende grondconstructies tot Flora en Groenbeheer (one door stop).

Het waren 5 enerverende jaren waarin door iedereen ontzettende hard gewerkt is om onze positie te vinden bij onze klanten en de Strukton dochtermaatschappijen in samenwerking met onze vaste partners.

We hebben zowel als organisatie als bedrijfsmatig een grote groei doorgemaakt gestoeld op onze kernwaarden zoals o.a. we werken veilig of we werken niet, plan je werk en werk je plan, afspraak is afspraak,

de klant staat centraal, geen hokjesgedachte, werken vanuit een positieve benadering….. (en niet te vergeten ook gewoon met elkaar heel hard werken).

Als 1 van de eerste civiele bedrijven het certificaat SCL 4 (veiligheidsladder) behaald, de certificaten Groenkeur en Kleurkeur behaald. Deze combinatie is best uniek te noemen.

Hierdoor zijn wij nu een gezond bedrijf met veel potentieel én die door veel klanten gewaardeerd wordt. Hier zijn wij erg trots op.

René van Kekem

Directeur Molhoek-CCT


+31 6 53 37 09 70

Artikel

Safety Culture Ladder niveau 4 gehandhaafd

Lees meer
Lees meer over Safety Culture Ladder niveau 4 gehandhaafd

Artikel

Kennisdag Groen

Lees meer
Lees meer over Kennisdag Groen

Artikel

Reizigers op de catwalk in ‘t Harde

Lees meer
Lees meer over Reizigers op de catwalk in ‘t Harde