Bekijk alle projecten

Gewapende grond knooppunt 21 Blankenburg

Aanbrengen van een gewapende grond constructie voor knooppunt 21

Onze bijdrage aan een belangrijke nieuwe verbinding tussen Noord en Zuid.

In opdracht van combinatie BAAK voor Rijkswaterstaat realiseert bouwconsortium Baak(Combinatie Baak) de A24 Blankenburgverbinding voor Rotterdam, tussen de A24 bij Vlaardingen en de A15 in het Rotterdamse Havengebied. Een belangrijke verbinding tussen Noord en Zuid. Molhoek-CCT heeft het zuidelijke kunstwerk uitgevoerd in gewapende grond. Het bijzondere aan deze construct is dat de landhoofden gefundeerd worden op de gewapende grond en niet op heipalen. De erosielaag van klei en schanskorven zijn ook door Molhoek-CCT uitgevoerd.

Wil je meer weten over dit vakgebied?

Bekijk onze pagina over Gewapende Grond

Lees meer